Kahlekoulutusta orjalle

kahleet8

Kuten keskiviikon postauksesta kävi ilmi, kauan himoitsemamme kahleet ovat saapuneet. Eihän niiden voinut antaa tyhjänpanttinakaan odottaa, joten halusimme ne heti käyttöön.

Ennen käyttöönottoa piti tehdä vielä muutama hienosäätö. Hankimme ohutta solumuovia, jolla päällystimme kahleiden sisäpuolen. Solumuovin ansiosta kahleiden istuvuus on nyt parempi ja niitä voi myös käyttää oikeasti pitkiä aikoja. Nyt kun kahleet istuvat tiukemmin, niiden paino ei myöskään valu painamaan esimerkiksi ranteiden luita.

Ostimme myös kettinkiä näiden kahleiden väliin laitettavaksi. Koska valitsemamme kettinki on melko järeää, sekin painaa kahleita alas omalla painollaan. Kettinkiä onkin vielä jäljellä, joten pitää vielä miettiä, millaisiin pätkiin sen laittaisi. Nyt sitä on laitettu nilkasta nilkkaan sekä ranteesta ranteeseen. Ajatuksena on pätkiä kettinkiä vielä sopiviksi paloiksi kaulapannasta ranteisiin ja kaulapannasta nilkkoihin. Tuossa jälkimmäisessä viritelmässä pitkä ketju kiinnitettäisiin myös ranneketjuun. Jos on jotain hyviä ideoita siihen, miten muuten kettinkiä voisi viritellä näiden kahleiden kanssa, laittakaa kommenttia tai viestiä.

Mutta kuten sanoin, kahleet piti heti saada käyttöön. Komensin orjan kontilleen lattialle ja kiinnitin kahleet nilkkoihin, ranteisiin ja kaulaan. Ranteiden välillä oli noin puolen metrin mittainen ketju, kuten myös nilkkojen. Ilmoitin, että koska kahleita on tarkoitus käyttää usein ja kauan, pitää niiden käyttöä alkaa opettelemaan välittömästi.

Tein myös perussäännöt selväksi: avaimet kahleiden lukkoihin ovat aina minulla. Yhden avaimen piilotan sopivaksi katsomaani paikkaan hätätapauksia varten. Jos esimerkiksi jättäisin orjan yksin kotiin kahleissa (tätä meillä onkin harrastettu aina välillä) ja tilanne muuttuisi äkkiä sellaiseksi, että kahleista pitäisi päästä, hän voisi soittaa minulle ja kertoisin avaimen sijainnin.

Selvitin orjalle myös sitä, miksi hän on kahleissa ja mitä ne edustavat. Kahleet opettavat orjalle nöyryyttä ja rajoittavat häntä oikealla tavalla. Kahleet ovat omistamisen väline, jolla pidän häntä hallinnassani – ne laitetaan paikalleen ja otetaan pois minun aloitteestani. Lisäksi uskon, että kahleet pistävät orjan yrittämään kovemmin ja siten ne kehittävät hänen työmoraaliaan minun palvelijanani.

Komensin orjan ylös lattialta ja käskin nostaa ranteet kaulan eteen, että saisin ranneketjun kiinnitettyä kaulapantaan. Naps, lukko kiinni puolestavälistä ranneketjua ja kerroin orjalle, ettei hän tarvitse käsiään seuraavassa harjoituksessa.

Ajatuksenani oli laittaa orja kävelemään edetakaisin uusissa kahleissaan. Suuntaa tulisi vaihtaa aina käskystäni. Jotta orja tottuisi kahleiden rajoittavuuteen, lyhentäisin nilkkojen välistä ketjua aina välillä. Jos liike alkaisi hidastua, saisi raipasta.

Harjoittelu sujui varsin mallikkaasti. Kävelytin orjaa edestakaisin noin 30 kertaa aina ennen ketjun lyhentämistä yhdellä lenkillä. Kyllä, olin hyvin avulias, kun opetin orjalle kahleissa olemista. Itse asiassa kyselinkin aina välillä orjalta, tiesikö hän miten onnekas on, kun viitsin auttaa häntä. Orja kiitti kiltisti joka kerta. Loppua kohden piti kyllä piiskatakin, kun orja alkoi väsyä taapertamiseen. Opetustuokio saatiin silti hoidettua hyvin päätökseen.

Kun kävelyt oli kävelty, irrotin ranneketjun kaulapannasta ja komensin orjan taas kontilleen lattialle. Ajattelin, että ehkä voisin kokeilla orjaan pientä positiivista ehdollistamista… Jos antaisin orjan tulla kahleissa, ehkä niistä jäisi hänelle hyvä kokemus.

Kävin hakemassa magic wandin kaapista ja aloin hieroa sillä orjan kyrpää. Katselin kontillaan hikisenä ja kiimaisena tärisevää orjaa ja mietin ääneen, että taidan olla aivan liian kiltti, kun ensin autan orjaa harjoittelemaan kahleissa olemista ja sitten vielä annan tullakin. Orja kiitti ääni väristen.

Noh, koska olin päättänyt antaa orjan tulla, annoin hänen tulla, kun hän kohta pyysi lupaa. Orja tuli olohuoneen lattialle ja kiitti jälleen kerran. Ettei koko homma olisi mennyt liian miellyttäväksi, komensin orjan siivoamaan jälkensä. Kuinkas muuten kuin nuolemalla lattian puhtaaksi. Kun orjan työnjälki täytti vaatimustasoni, vapautin hänet kahleistaan.

Nyt on siis kahleetkin ajettu sisään.

-Kurittajatar

 

14 kommenttia artikkeliin ”Kahlekoulutusta orjalle

 1. Hahhaa meillä on selvästi erilainen käsitys ”järeästä” ketjusta?
  pitänee tähän väliin kertoa että mulle noi ketjut sun muut on ensisijaisesti ammatti juttuja eli sieltä tuttuja ja tottunut aina miettimään tiettyjä virallisia lujuus vaatimuksia !

  Mutta asiaan eli käyttö ideoita, orja kontilleen ja kahleet ns ristiin kytkentään eli ranneet ja nilkat ristiin ja vielä ranteista kaulaan niin saa ainakin mun mielestä aika kivan näköisen paketin aikaiseksi ?

  Ja jos saan sanoa oman mielipiteeni niin noi teidän kahleet on sen verran järeät että tarvitsevat kyllä myös järeätä ketjua seurakseen (8 tai 10mm) toi sisustus ketju on hieman ohkaista niihin

  Tykkää

  • Meille tuo 6mm kettinki riittää oikein hyvin. Ensinnäkin yli 6 millin leikkaamisen tarkoitetut voimapihdit maksoivat jo selkeästi enemmän kuin 6 millin. Ja tässä ajateltiin myös painoa. Orjan pystyttävä olemaan kahleissa ja tekemään kotitöitä jopa tunteja. Jokainen tyylillään.

   Tykkää

 2. Ohhoh onko toi tosiaan 6mm ketjua näyttää niin ohkaiselta ? kuinka leveät noi kahleet on?
  ihan vinkkinä mikäli teillä on kulmahiomakone niin se on paras laite ketjujen katkomiseen ?
  ja juu kyllä 6mm riitttää lähinnä tarkoitin visuaalisesti näyttää mun silmään niin eripariselta.

  Tykkää

  • Kahleissa metallin paksuus on noin 5-6mm. Toinen ongelma paksumman ketjun kanssa olisi ollut saada se mahtumaan lukkoon. Kahleisiin on porattu juuri noille lukoille mentävät reiät etteivät ne pääse liikkumaan ja nipistämään. Lukot ovat aika pienet eivätkä jätä paljon tilaa ketjulle.

   Tykkää

 3. Mutta ? noissa kahleissahan on ne lenkit sivussa ketjua varten ?? miksi että niitä käytä ? Sorry nyt tuli paljon ihmettelyä

  Tykkää

  • Varmaan jossain vaiheessa voisikin käyttää. Haluamme että ne menee mahdollisimman nopeasti päälle. Ehkä yksi lukko kahleessa on enemmän omaan visuaaliseen silmään.

   Tykkää

 4. Mielenkiintoinen ja asiallinen blogi teillä, siitä suuret kiitokset!
  Yksi vaihtoehto olisi kiinnittää nilkka kahleet pidemmällä ketjulla anustappiin, tällöin nilkkojen välillä oleva ketju ei pääsisi naarmuttamaan lattiaa orjan liikuessa. Orjan peppu saisi treeniä ja antaisi myös liikkeelle nöyrän vaikutelman.

  Tykkää

  • Kiitos paljon kehuista ja vinkistä. Tuo idea on todella mielenkiintoinen. Menee ehdottomasti kokeiluun. Siitä tuli mieleen toinen idea. Perskoukku (pitää toki hankkia ensin sellainen) paikalleen ja siitä naru kaulapannan lenkin kautta nilkkojen ketjuun. Siinä voikin kivasti säätää paljonko koukku työntyy sisällä. Ei ihan huono idea tämäkään?

   Tykkää

 5. Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia ja ajatuksianne kahleista. Pystyykö Orja nukkumaankin joskus kahleissa, tai pystytkö Sinä laittamaan orjan kahleissa nukkumaan. Se varmaan käytännössä mahdotonta?

  Jos teillä aikomus pitää pitkiä aikoja kahleita, niin tämä varmaan tarkoittaa sitä aikaa kun olette kotona esim työpäivän jälkeen, viikonloppuina voi pitää päivisinkin? Tästä tulee kyllä hienoja mielikuvia:)

  Tykkää

  • Olet oikeassa noissa ajoissa. Teemme usein töitä kotona, mutta nämä kahleet raapisivat läppärin ihan rikki. Silti haluaisin jättää kyllä orjan kahleisiin, kun on yksin kotona. Nukkumista en sanoisi mahdottomaksi. Sitä pitää vain kokeilla päiväunilla ja jatkaa siitä. Paljon on opettelua näiden käytössä, mutta samalla niissä vaan on sitä jotain.

   Tykkää

   • Erillinen näyttö läppärille ja langaton näppis + hiiri. Hyvä langaton setti maksaa muutaman kympin ja erillinen näyttökään ei paljoa maksa, varsinkin jos Torista tms. hankkii käytettynä… Näyttö seisomakorkeudelle seinään kiinni (seinäteline) ja näppikselle pieni hylly. Orja saa päivän naputella konetta seisomatyöpisteeseen kahlittuna. Ei kahleet naarmuta paikkoja ja työfyssarikin kiitää 😉

    Tykkää

 6. Upeat kahleet, hieno tarina. Kahleet ovat aina ihana juttu, niiden kantaja tuntee todella olevansa orja jota rangaistaan. Käsi, kaula ja jalkaraudat ketjuilla yhdistettynä soveltuvat pitkäaikaiseenkin käyttöön 🙂 Joskus oikeen vanhaan aikaan ne niittattiin sepän toimesta kiinni, joten niitä ei ihan pienestä tarpeesta irroittettu. Varmaan olisi huima tunne jos joutuisi sepän pajaan Dominan kahlittavaksi, kylmään vuodenaikaan tuo vaatevalinta voisi olla vaikeaa, lähinnä riisuminen ja pukeminen kahleissa ?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s