Siveysvyön vaihto

siveysvyo23

Testimme on edennyt siihen vaiheeseen, että nyt otettiin muovinen malli käyttöön. En viitsi liikaa paljastaa tuntemuksiamme metallisesta mallista, jotta jäisi jotain kirjoitettavaa loppuraporttiin. Minua kyllä miellytti metallinen oikeinkin paljon. Metallissa on vaan sitä jotain, eikö?

Avasin orjan metallisen vyön lukon ja käskin pesulle. Annoin orjan kyrvälle yhden lepopäivän, kun mietityttää hieman tuo muovinen, koska se on niin umpinainen. Sitä saa varmaan olla koko ajan avaamassa, kun pesu on niin hankalaa. Kivan kevyt se on ainakin. Orja olisi niin halunnut saada tulla välipäivänä, mutta lupaa ei saanu. Pari orgasmia hän sai minulle kuitenkin antaa. On varmaan suht raskasta antaa itse orgasmeja ja joutua takaisin vyöhön 🙂

Tekisi mieli laittaa jotain äänestystä tulemaan, mutta ei ole oikein ideoita. Onko lukijoilla?

-Kurittajatar

 

 

4 kommenttia artikkeliin ”Siveysvyön vaihto

 1. Kyseinen Holytrainer on loppujen lopuksi melko helppo pestä. 4-5 päivää menee ilman aukaisua, ja reilulla annoksella laimeaa saippualiuosta sekä runsaalla suihkuttelulla saa riittävän pesun aikaiseksi siihen saakka.

  Ylivoimaisesti mukavin cockcage koskaan, suurimmaksi osaksi tuon ergonomisen renkaan ansiosta! Kovasta kuorestaan huolimatta ei edes silikoninen CB-6000S pääse lähelle. Silikonisesta pääsee kaikenlisäksi karkuun, mutta Holytraineristä ei 😉

  Tykkää

 2. Sellainen tuli mieleen, että jos esim kuntosalille pitää siveysvyö aina ottaa pois, niin voisiko siksi aikaa laittaa orjalle jonkin muun lelun vastaavasti muistuttamaan hänen asemastaan? Eli kuntosalille mennään ilman siveysvyötä, mutta anustappi muistuttaa kuitenkin asemasta.

  Tykkää

  • En usko että anustappi oikein kävisi. Joku kyykkääminen ja anustappi voisi olla todella huono yhdistelmä. Orjalla on aika paljon rautaa käytössä, kun on salilla, niin keskittyminen täytyy olla 100% tai muuten voi loukkaantua. Meillä on joskus ollut esim naru kassien ympäri. Muistuttaa sopivasti olostaan ilman että häiritsee mitenkään liikaa.

   Tykkää

 3. mitä miehesi tekee työkseen? itse olen automekaanikko niin tuo 24/7 ei oikein onnistu häiritsee liikaa. vai tottuuko siihen kun tarpeeksi kayttää?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s