Ensivaikutelmia siveysvyöstä

siveysvyo11

Nyt on päästy jo jokusen päivän ajan testailemaan tätä uutta metallista siveysvyötä, joten tässä vähän huomioita ja fiiliksiä kokeilusta.

Ensinnäkin, tämä vyö on aika painava. Se voi olla sekä hyvä että huono asia. Minusta on kiva ajatella, että orja todellakin tuntee siveysvyön ja ajattelee silloin minua. Sitten taas käytännöllisesti ajateltuna se ei olekaan ihan niin hyvä juttu. Painava vyö kipeyttää ja häiritsee. Tämä onkin ollut harmillinen takaisku.

Niin kuin olen joskus kirjoittanut, urheilemme paljon. Tästä johtuen siveysvyöltä vaaditaan hieman enemmän käytännöllisyyttä kuin silloin, jos orja ei harrastaisi mitään. Ensimmäinen kuntosalikäynti siveysvyön kanssa sujui aika huonosti, sillä se häiritsi niin paljon, että keskittyminen herpaantui jatkuvasti. Jouduin tekemään lopulta sen ratkaisun, että urheillessa orja saa olla ilman vyötä. Käymme kuitenkin salillakin yleensä yhdessä, joten voin valvoa orjaa tämän ollessa ilman vyötä.

Yöllä on ollut jonkin verran ongelmia vyön kanssa. Tässä siveysvyössä erektiot pääsevät sen verran isoiksi, että orja on herännyt muutaman kerran kipuun. Yöt ovat menneet odotuksia nähden paremmin.

Positiivisista tässä vyössä on kuitenkin ollut se, että se on ollut erittäin helppo pitää puhtaana (niin kuin ehkä muotoilustakin voi päätellä). Joskus olemme testanneet vöitä, joissa kyrvän puhtaanapito oli aikalailla mahdotonta ja siten koko vyön käyttö meni mahdottomaksi. Sellaisessa paskiaisessahan alkaa vain bakteerit muhia ja aiheuttaa tulehduksia – ei kiitos. Tämä vyö ei onneksi ole sellainen, vaan hyvinkin hygieeninen.

Ihan unelmien mukaan ei siis ole homma tämän vyön kanssa edennyt, mutta yritämme vielä sinnitellä ja totutella. Katsotaan, josko orja tottuisi tähän paremmin, kun testaillaan kokonainen viikko. Jos ei, niin sitten ei voi mitään. Sen jälkeen voikin miettiä seuraavan siveysvyön testaamista.

Mutta tämän vyön kanssa kun on vielä tätä testailua jäljellä, aion ottaa ilon irti ja kiusata orjaa huolella. Eihän orjan pidä luulla, että tästä niin helpolla selviäisi, että pitää vain siveysvyötä…

Palataan uusien siveysvyökuulumistan kanssa taas pian!

-Kurittajatar

Yksi kommentti artikkeliin ”Ensivaikutelmia siveysvyöstä

  1. Älkää hätäilkö , vaan anna orjan totutella kalukoppaansa.

    Metallinen koppa on hyvä valinta juuri hygienian vuoksi, samaan olen itse päätynyt kokeiltuani muovisia (CB6000) ja silikonisia malleja (Birdlocked Pico). Metalisessa on pallien ympäri tulevan renkaan mitta se tärkein asia, jos se on liian tiukka niin se ahdistaa arjessa liikaa kun pallit hiukan tuntuvat turpoavan kopan kanssa. Toisaalta liian väljäkään se ei voi olla, silloin koppa ei istu napakasti. Pari päivää käyttöä kertoo onko koko sopiva.

    Orjanlle on tavattoman palkitsevaa tunteaa olevansa Valtiattarensa kontrollissa koko ajan, siinä mielessä koppa saakin tuntua painona ja sopivana puristuksena. Viikkojen kuluessa ilman laukeamista orjan palveluhalukkuus nousee koko ajan ja sitä Valtiattaren pitää hyödyntää omaksi huvikseen ja nautinnokseen. Orja on onnellinen, kun on hyväksikäytettynä.

    Kuukausi on arvattavasti orjalle sopiva aika olla ilman laukeamista ja mikäli orjan käytös ei Valtiatarta tyydytä niin lisäviikko napsahtaa herkästi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s