Vinkkejä siveysvyön valintaan – jakakaa omanne!

Olen puhunut blogissa ennenkin siveysvöistä ja jatkan aiheesta taas. Saimme viestin lukijalta, jossa hän kyseli, mikä olisi hyvä valinta siveysvyöksi. Tavoitteena olisi siis löytää siveysvyö, jota voisi pitää mahdollisimman pysyvästi. Päätimmekin tämän lukijan luvalla avata aiheesta keskustelua tänne blogin puolelle. Monilla teistä on paljon hyvää kokemusta ja erinomaisia vinkkejä, joista voisi varmasti olla hyötyä.

Kuten olen joskus kertonutkin, me emme ole vielä löytäneet ”sitä oikeaa” siveysvyötä. Olemme joitain eri malleja kokeilleet ja todenneet, että ne eivät soveltuneet meillä kovin pitkäaikaiseen käyttöön. Mutta se mikä toimii yhdellä ei välttämättä toimi toisella. Siksi olisikin todella tärkeää saada myös teidän kommenttejanne aiheesta.

Kun hankimme ensimmäisen siveysvyömme, emme oikeastaan edes osanneet ajatella asiaa sen suuremmin. Hankimme vain jonkun, joka näytti mukiinmenevältä ja simppeliltä. Hyvin pian huomasimme, että jos vyötä haluaisi pitää pitempään, olisi kokeiltava jotakin aivan erilaista mallia.

Sitten alkoikin aikamoinen google-tutkimus erilaisista siveysvöistä. Olemme perustaneet hankintamme tuon ensimmäisen vyön jälkeen hyvin pitkälle muiden ihmisten kokemuksiin eri siveysvöistä. Luimme blogeja, keskusteluja, arvosteluja ja kaikkea mahdollista, mistä saattoi muodostaa jonkinlaisen käsityksen siitä, millainen siveysvyö voisi sopia. Juuri tästä syystä haluaisimme, että mahdollisimman moni jakaisi omat suosituksensa ja kokemuksensa kommenttiosiossa. Tällöin vinkkejä etsivä saisi mahdollisimman paljon vinkkejä yhdestä paikasta.

En siis koe, että olemme välttämättä aiheen suurimpia asiantuntijoita, mutta olemme mielellämme mukana keskustelussa. Ja hei, mekin saamme samalla hyviä vinkkejä!

Meillä on kokemusta esimerkiksi tällaisesta siveysvyöstä. Sen ehdottomia etuja on ainakin se, että se on jossain määrin säädettävissä eri kokoisten renkaiden ja lisäpalojen avulla. Lisäksi se on kevyt ja melko huomaamaton. Meillä ongelmia tämän kanssa on aiheuttanut lähinnä hiertäminen. Ulkonäkönsä puolesta tämä vaihtoehto ei ehkä ole se säväyttävin, mutta muut ominaisuudet kompensoivat tätä puutetta.

Tästä mallista olemme lukeneet paljon hyvää ja olemme miettineet sen hankkimistakin. Siinä tuntuisi yhdistyvän tarvittava mukavuus ja käytettävyys. Tässä mallissa hieman mietityttää se, miten hiostavaa materiaali on. Toisaalta kysymyksiä herättää myös materiaalin pehmeys, saako tästä sen oikean lukittuna olemisen fiiliksen?

Eräs lukijamme vinkkasi myös, että  Mature Metal Jailbird on erinomainen valinta. Kyseisen firman siveysvyöt tehdään mittatilaustyönä, joten ainakin istuvuuden osalta näiden pitäisi olla täydellisiä. Jos sitten tuo materiaali ei miellytä, pitää miettiä jotakin muuta valmistajaa. Meillä mietitään vakavasti myös tällaisen Mature Metalin siveysvyön hankkimista, koska mittatilaustyönä tehty vyö houkuttaa.

Tässä oli joitakin vinkkejämme, nyt jäämme odottamaan teidän vinkkejänne ja kokemuksianne! Kaikki käytännön vinkit puhdistamisesta sujuvaan vyön pukemiseen ovat tervetulleita. Yhtälailla tervetulleita ovat myös muut mietteet siveysvöistä. Mikäli saamme paljon hyviä vinkkejä, olemme suunnitelleet kokoavamme ne kaikki uuden siveysvyön käyttö -osion alle. Auttakaa siis toisianne!

 

-Kurittajatar

4 kommenttia artikkeliin ”Vinkkejä siveysvyön valintaan – jakakaa omanne!

 1. Minäkin olen kuullut, että Jail bird olisi paras pitkä aikaiseen käyttöön. Pitkä aikaisella käytöllä tarkoitan ettei sitä oteta pois edes pesun ajaksi. Minulla on kokemusta vain cb6000 ja cb 6000s siveysvyöstä. Tällä hetkellä käytössä on cb6000s. Ainakin minulle se sopii hyvin, alkuun voi vähän hiertää, mutta se helpottaa jo parissa päivässä kunhan sitä ei poista. Tärkeintä on löytää sopivat säädöt. Hygieniasta, joka wc käynnin jälkeen se on kuivattava hyvin, pumpuli puikolla ja wc paperilla onnistuu. Suihkussa ehdottomasti päivittän ja jos on mahdollisuus saunoa, niin se on parempi kuin pelkkä suihku. Näillä eväillä minä pystyn olemaan viikon siveysvyössä siten ettei sitä oteta pois.
  Suosittelisin pitämään orjaa siveysvyössä pidempään kuin 5 päivää, kerran minä pystyn viikkoon ilman avaimenhaltijaa, joka kyllä olisi tarpeen.

  Tykkää

 2. MM Jailbird on tosiaan erinomainen. Ja olettaisin, että myös muut heidän mallinsa, jos haluaa hieman erityyppistä. Mielestäni suurimmat plussat ovat, että pohjarenkaan saa ovaalinmuotoisena ja lisäksi että se on tehty pyöreästä metallitangosta eikä ole kantikas kuten CB-sarjassa. Lisäksi se, että putki on juuri oikean mittainen mittatilaustyön takia, yöllisten erektioiden määrä vähenee kun se ei mahdu sinne syntymään niin helpolla. Security screw vaihtoehdolla huomaamattomuus vaatteiden alla paranee mielestäni. Ruuvin pää on eräänlainen viisikulma, joten vastaavaa työkalua ei ole muualta saatavilla. Toki tuohon käy normi lukkokin jos haluaa sellaisen. Hygienia hoituu helposti poistamatta vyötä eikä hajuhaittoja muodostu lainkaan, kuten esim. muovisissa putkiloissa tahtoo käydä jo muutaman päivän kuluttua, vaikka kävisi suihkussa päivittäin. Itselläni oli aiemmin CB-6k, joka myös hiersi todella ikävästi lähinnä tuon pohjarenkaan kulmikkaan muodon takia.

  Silikonisista siveysvöistä olen lukenut, että materiaali saattaisi hiertää ikävästi. En osaa sanoa paikkaansapitävyyttä tälle kun en ole kokeillut itse.

  Holytrainer v2:ta ehdin myös välissä kokeilemaan ennen Jailbirdiä ja se oli jo parempi muotoilultaan, koska pohjarengas oli myös ovaali ja pyöreähköä muovia, mutta säätövaihtoehtoja oli lopulta aika vähän kun ei pysty tuon renkaan ja putkilon välistä rakoa säätämään lainkaan. Se aiheutti öisin erittäin kivuliaita hetkiä kun tuo vyö ajautui tuollaiseen ”flag in a pole” -tyyppiseen asentoon. 😉 Vastaavaa oli aluksi Jailbirdissäkin, mutta ohjeistivat suurentamaan aavistuksen sitä GAPia (eli Jailbirdissä se tarkoittaa renkaan ja putken alaosan rakoa) ja sehän auttoikin asiaan. Olisi voinut myös lähettää sinne säädettäväksi, mutta oli suht helppo säätää itsekin ohjeiden perusteella kun en jaksanut jenkkeihin eestaas laitella.

  Jailbirdin toimitusajat ovat aika pitkät ja tullimaksut tulee päälle (kuten myös Sveitsistä lähetettäviin Holytrainereihin). Se on painavampi tietenkin, mutta en ole kokenut haitaksi. Lentomatkustamisen estää kyllä, mutta ei ehkä monella olisi kanttia mennä muutenkaan lentomatkustamaan muovisessa vyössä ja muovisessa lukossa. JB ei estä tai rajoita lenkkeilyä tai kuntosaliharrastusta jos se mietityttää jotakuta. Hintaa on toki enemmän kuin ”massatuotteilla”, mutta omasta mielestäni todellakin sen väärti juuri sen takia että on kustomoidut mitat. Olen käyttänyt about saman verran muovisiin vöihin kuin että olisin ostanut suoraan MM Jailbirdin. Heillä on erittäin ystävällistä ja avualiasta asiakaspalvelua myös. Mittojen ottamiseen kannattaa käyttää aikaa ja ottaa ne useita kertoja merkiten ylös tulokset. Jos joku juttu arvelluttaa mitoissa tai on ollut tiettyjä ongelmia CB-vöissä niin MM:lta voi kysyä vinkkejä, luultavimmin osaavat opastaa millä tavoin ne saadaan kitkettyä heidän siveysvyöstään. Koin hyödylliseksi kokemuksen CB-mallin vyöstä jolloin oli joku lähtökäsitys mitoista, vaikkakin Jailbirdin myötä selvisi että olin aina käyttänyt liian suurta rengasta, joka osittain johtui tuosta kulmikkuuden aiheuttamasta hiertämisestä ja pyrkimyksestä välttää se. Jossain vaiheessa olen ajatellut hommaavani Jailbirdiin tuplarenkaan, josta olen lukenut että se on vieläkin miellyttämmän tuntuinen, vaikka toisaalta ihan mukavasti istuu yhdelläkin renkaalla. Myöskin tuon putken halkaisijaan saa CB-mallista tuntumaa. Tuuma/cm konvertteri oli kovassa käytössä kanssa jokusen viikon ajan. Tästä sivusta sain myös paljon apua mittojen miettimisessä: http://www.malechastityjournal.com/living-with-chastity/getting-a-good-fit/

  Yötä vasten laitan hiukan vauvaöljyä renkaan lähelle alapuolella, olen huomannut että se vähentää ”kitkaa” ja helpottaa olemista. Yleensä noin viikon jälkeen keho alkaa sopeutumaan muutenkin paremmin vyöhön ja aika ajoin ei edes muista käyttävänsä sellaista. Jailbirdiä voi käyttää helposti 24/7 pidempiäkin aikoja.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s