Kuriton orja

Meillä oli tällä viikolla vähän hankaluuksia sääntöjen noudattamisen kanssa. Orja temppuili ja oli laiska, eikä asiasta huomauttaminen yksistään auttanut. Aloinkin hyvin pian piikitellä orjaa asiasta ja käskin jatkaa samaan malliin, niin tuntee sen kyllä nahoissaan. Kun olin tuntuvaa rangaistusta lupaillut, alkoi orja selvästi pelätä sitä enemmän ja enemmän odottaessaan epätietoisuudessa.

Meidän oli tarkoitus lähteä ulos lauantaina – tai niin orja luuli. Kun oli aika alkaa tehdä lähtöä, käskin orjan riisuutumaan ja menemään kontilleen eteisen lattialle sillä välin, kun minä haen kaulapannan. Tässä asiassa orja sentään teki työtä käskettyä ja odotti alasti kontillaan, kun palasin kaulapannan kanssa. Laitoin pannan kaulaan ja kerroin orjalle, että hän on tuottanut minulle aivan valtavan pettymyksen käytöksellään. Nyt hän saisi kärsiä pettymystäni vastaavan rangaistuksen.

Esitin orjalle myös ehdotuksen: jos hän kärsii mukisematta rangaistuksen, hän saa tulla. Voitte arvata, miten orja otti tarjouksen vastaan, totta kai siitä syntyi sopimus.

Hain keittiöstä keittämätöntä riisiä ja levitin sitä lattialle orjan eteen. Komensin hänet polvilleen riisin päälle ja käskin olla hiljaa paikallaan, kunnes toisin määrätään. Lähdin valmistelemaan muita välineitäni sillä välin, kun orja jäi puremaan hammasta riisin päälle polvistuneena.

Orjalla oli kyllä lupa pyytää, että pääsisi pois riisin päältä, mutta se tarkoittaisi varsinaisen rangaistuksen aloittamista saman tien. Ja tein selväksi, ettei moinen vinkuminen tekisi minuun suurta vaikutusta. Jos heti alkajaisiksi ollaan pyytelemässä armoa, niin sillä menolla ei kovin pitkälle pötkitä rikkomusten sovittamisessa.

Eihän siinä varmaan mennyt kuin viisi minuuttia, niin orja alkoi jo vähän täristä. Se ei ollut millään tapaa vaikuttava esitys. Plussaa toki siitä, että orja ei ulissut tai pyytänyt armoa, se nyt vielä olisikin puuttunut. Kuitenkin 10 minuutin jälkeen orja alkoi olla jo aika valmis rukoilemaan rangaistustaan. Aikansa aneltuaan kysyin haluaako orja olla välillä pystyssä. Sitä saa, mitä tilaa…

Asettelin pöydälle valmiiksi valikoimiani välineitä: pölyhuiskagägin, pitkän ketjun, nipistimiä, nilkka- ja rannekahleet sekä kulkusen. Huomasin, miten orja vilkuili välineitä ja yritti nopeasti muodostaa jonkinlaista kuvaa siitä, mitä tuleman pitäisi. Kaipa se rauhoittaa orjaa, kun tietää, että tietyt välineet tarkoittavat tiettyä asiaa.

Laitoin orjan ranteisiin ja nilkkoihin kahleet, jotta saisin tehtyä tulevat siivoustehtävät hänelle vähän hankalammiksi. Vedin orjan kädet selän taakse ja liitin ne rannekahleiden lenkeistä palomiehenhakasella yhteen. Nostin vielä kädet ketjulla kaulapantaan kiinni. Orjan ähinästä päätellen taisin vetää kädet liiankin ylös. Nilkkojen väliin laitoin lyhyen pätkän ketjua, ettei orja pääse liikkumaan liian ketterästi. Asioita vielä vähän hankaloittaakseni laitoin nipistimiä eri puolille orjan kehoa: kivespusseihin, nänneihin, kylkiin…

Koska halusin orjan siivoavan, laitoin hänelle pölyhuiskagägin suuhun. Siinäpähän sitten pyyhkii pölyjä kahlittuna pikku huiskallaan. Orjaa kiusanneen laiskuuden varalle kiinnitin kaulapantaan vielä kulkusen, joka helisee mukavasti, kun orja on liikkeessä. Heti äänen lakattua tietäisin, ettei orja ahkeroi suunnitellulla tavalla. Halusin myös orjan joutuvan kuuntelemaan sitä kilinää muistutuksena sääntörikkomuksistaan, koska häntä tällaiset kilinät ja muut pikkuäänet yleensä ärsyttävät.

Orja alkoi olla varusteltu siivousvelvollisuuksiensa suorittamiseen, enää puuttui viimeinen silaus. Löysin kaapista vähän aikaa sitten muutaman metrin ylijäänyttä ketjua, jolle löytyi nyt täydellinen käyttötarkoitus. Kiinnitin ketjun toisen pään orjan kaulapannan etupuolella olevaan lenkkiin ja toisen pään kiinnitin pöydän jalkaan. Voilá! Orjalla on tarkkaan rajattu alue, joka hänen tulee siivota huolellisesti. Ohjeistin orjan siivoamaan koko ketjun säteellä olevan alueen putipuhtaaksi ja lupaa siivoamisen lopettamiseen ei ole, vaikka orjan mielestä olisikin jo puhdasta. Minä määrittelen sen, milloin kohta on tarpeeksi hyvin siivottu ja siirrän ketjun seuraavaan paikkaan.

Harmittaa, etten ottanut aikaa siitä, miten kauan orja siivosi. Vaihdoin ketjun paikkaa muistaakseni viidesti ja aikaa kului runsaasti. Pistin orjan hinkkaamaan yhtä kohtaa aina melko kauan ennen kuin siirsin ketjua. Ehdin taas hyvin lukea viikon lehdet, kirjoittaa sähköposteja, tehdä itselleni drinkin ja nauttia sen ulkona… Jossain kohtaa tulin katselemaan ihan kiusallani orjan siivoamista, tuijotin vain. Minun ei edes tehnyt aivan erityisen paljon mieli tulla, mutta halusin masturboida vain näyttääkseni orjalle, että voin tehdä niin – vieläpä samalla, kun siivoaa. Niinpä lahjoitin itselleni parit orgasmit magic wandin avulla orjan siivotessa vieressä.

Kun siivousurakka alkoi olla pulkassa, orja visio jo varmasti sitä, miten saisi kohta tulla. Kysyin orjalta, eikö ennen tulemista pitäisi kuitenkin panna orjaa perseeseen. Onnekseen orja ymmärsi, että tähän kysymykseen on vain yksi oikea vastaus: kyllä. Vapautin orjan ketjuista ja komensin sängylle selälleen makaamaan. Nostin orjan jalat ylös ja kiinnitin nilkkakahleet rannekahleisiin. Siinä orja oli sängyn reunalla, kaikki herkut hyvin esillä ja olo sopivan epämukava. Nipistimet puristivat edelleen orjan nahkaa ja asento viimeisteli koko komeuden.

Valitsin strap-on -valjaisiini isoimman dildon, jonka tiesin menevän sisään ilman sen suurempia lämmittelyjä. Vähän se varmasti kirpaisisi, mutta kyllä orja sen kestää. Otin reilun satsin liukkaria ja työnsin dildon orjan perseeseen. Dildo liukuu sisään ja ulos, kun panen orjaa kovilla työnnöillä. Orjan kasvoilla näkyvä mielihyvän ja häpeänsekainen ilme kiihottaa minua entisestään ja panen orjaa aina vain nopeammin. Joka työnnöllä kulkunen orjan kaulassa kilisee.

Sitten on jo suuremman dildon aika ja vaihdan kaksipäiseen dildoon. Jatkan panemista ja kulkusen kilinän kuuntelemista. Huomaan, että orja huohottaa väsyneenä ja kysyn riittääkö jo. Orjalle olisi riittänyt, mutta vastasin, että paneminen ei lopu vielä. Viimeistelen hauskuuden saamalla orgasmin ja vedän dildon ulos orjan perseestä.

Aloin ottaa nipistimiä irti orjasta ja orja ujelsi kuin viimeistä päivää. Se oli melkein huvittavaa, kun heti saatuani otteen nipistimestä orja alkoi ulista. Voi pientä. Onneksi kivun lievitys oli lähellä: aloin runkata orjaa. Annoin käsilläni ensiluokkaista hoitoa orjan kyrvälle aikani, kunnes lopetin kuin seinään. Kerroin orjalle, että en viitsi noudattaa tekemäämme sopimusta, joten hän ei saakaan tulla. Näin epätoivoisen pettymyksen orjan silmistä, mutta totesin rauhallisesti, että tältä se tuntuu, kun toinen rikkoo yhteisen sopimuksen.

Vapautettuani orjan kahleistaan ja kaulapannastaan makoilimme vielä sängyllä ja keskustelimme sopimusten ja sääntöjen noudattamisesta. Arvelen, että ensi viikko tulee olemaan paljon parempi…

-Kurittajatar

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuriton orja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s