Mitä haluaisitte nähdä blogissa?

Me olemme nyt pitäneet tätä blogia vajaat neljä kuukautta ja saaneet melko paljon palautetta – niin ruusuja kuin risujakin. Suurin osa blogimme lukijoista ei kommentoi tai lähetä palautetta, joten emme aina tiedä, mitkä jutut kiinnostavat lukijoita ja mitkä eivät. Meillä on joitain erittäin aktiivisia lukijoita, jotka lähettävät usein kattavaa palautetta – kiitos teille siitä. Muutaman henkilön palautteet eivät kuitenkaan välttämättä kuvasta realistisesti lukijakuntamme kiinnostuksen kohteita.

Meidän elämässämme ja suhteessamme on niin monia asioita, joista voisimme kirjoittaa, mutta monesti on hyvin hankalaa päättää, mitkä niistä ovat lukijan kannalta kiinnostavia. Tästä syystä olemme pyrkineet kirjoittamaan monipuolisesti sekä ”sessiokuvauksia” että pohdintoja suhteestamme ylipäätään. Pidämme luultavasti tämän linjan jatkossakin, koska olisi epärealistista esittää suhteemme esimerkiksi pelkkien sessioiden valossa. Siitä huolimatta voisimme mielestämme teroittaa aiheitamme.

Nyt haluaisimmekin kuulla teiltä, mitä aiheita te toivoisitte blogissa käsiteltävän. Enemmän pohdintoja, enemmän toimintaa, enemmän käytännönvinkkejä? Meille on muodostunut saamamme palautteen perusteella jonkinlainen käsitys siitä, millaisia lukijoita meillä on. Joukossa on ainakin itse BDSM:ää harjoittavia lukijoita, aloittelijoita ja aiheesta kiinnostuneita. Meille tulee myös koko ajan uusia lukijoita, joten haluaisimme kehittää blogiamme siihen suuntaan, että mahdollisimman moni lukijoistamme kokisi saavansa blogista jotain irti. Emme olleet varautuneet siihen, että blogin näyttökerrat laskettaisiin jo alle neljän kuukauden jälkeen kymmenissätuhansissa, joten yritämme nyt pysyä kehityksessä mukana.

Kaikkia ei voi ikinä miellyttää, eikä se ole tarkoituskaan, mutta ilman lukijoita blogin pitäminen on ainakin minulle henkilökohtaisesti vähän yhtä tyhjän kanssa. Siksi toivommekin, että mahdollisimman moni antaisi meille palautetta siitä, mitä haluaisi blogissamme nähdä. Ehdotukset voivat olla hyvinkin tarkkoja aiheita tai laajempiakin kokonaisuuksia, kaikki ideat ovat tärkeitä!

Alla on yhteydenottolomake, jonka kautta palautetta voi lähettää anonyymisti. Myös kommentit ovat tervetulleita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s