Leikkejä luonnon helmassa

Olimme palailemassa kotiin juhannuksen vietosta, kun päätin ajaa pois isolta tieltä ja lähteä seikkailemaan sivuteiden kärrypoluille. Olen useampaankin otteeseen kertonut orjalle, että haluaisin viedä hänet joskus metsään ja antaa hänelle käsittelyn siellä. En tiedä kiehtooko siinä eniten se, että metsässä on aina suurempi kiinnijäämisen riski kuin kotona vai se jokin alkukantainen ja karu vivahde, jonka metsä tuo sessioon. Vaikea sanoa.

Kun huomasin sopivan kohdan lähestyvän, ehdotin orjalle, että nyt voisimme ottaa hieman kontaktia luontoon. Orja oli ymmärrettävästi hieman epäröivän oloinen, koska emme ole koskaan harrastaneet leikkejä ulkona. Kieltämättä itseäkin jännitti, että mitähän tästäkin tulee. Aina jostain puskan takaa voi pöllähtää paikalle satunnainen samoilija!

Pysäytin auton suojaiseen paikkaan ja käskin orjan pysyä autossa. Lähdin nopeasti tarkastamaan, millaista maastoa meillä on ympärillämme ja samalla halusin löytää sopivan vitsan. Paikka vaikutti hiljaiselta, mutta jokainen rasahdus sai aikaan mielikuvan kauhistuneesta marjastajasta, joka löytäisi meidät. Ajattelin, että ehkä homma olisi syytä aloittaa pehmeällä laskeutumisella ja kokeilisimme ensin ottaa tuntumaa auton puolella. Onneksi meillä on farkku, joten tämä ei tuottanut sen suurempia ongelmia.

Tein tilaa auton perään ja komensin orjan riisumaan housunsa. Hän teki työtä käskettyä, joskin tavallista enemmän ympärilleen pälyillen. Sidoin orjan kädet huivilla yhteen ja ohjasin kontilleen auton perään. Otin metsästä hakemani vitsan käteen ja annoin sen pureutua orjan pakaroihin. Kyllä ihan tavallisessa vitsassa on jotakin, mitä ei kaiken maailman läpsyttimissä ole. Kun piiskaa metsästä hakemallaan oksalla, on koko tapahtumassa jotakin todella alkukantaista ja eläimellistä.

Kiihotuin tilanteesta niin, että olisin halunnut tehdä vaikka mitä, mutta harmikseni en ollut varannut mukaan mitään sopivia välineitä. Toki sitä aina keksii jotakin korvaavaa, kuten sitominen huivilla ja niin edelleen, mutta yhdellä huivilla ei vielä tehdä ihmeitä. Mutta onneksi yksi asia on aina saatavilla – suuseksi.

Käskin orjan peruuttaa autosta ulos ja odottaa polvillaan maassa. Nostin hameeni helman ylös ja käskin orjan riisua pikkuhousuni hampaillaan. Kun orja sai pikkuhousut pois päältäni, istuin auton perän reunalle. Puristin vitsaa kädessäni ja painoin orjan pään jalkoväliini. Käskin orjan nuolla minulle orgasmin. Kerroin, että joka kerta, kun minusta tuntuu, ettei orja yritä riittävän kovasti, hän saa vitsasta.

Kyllähän orja yritti kovasti, mutta annoin vitsasta aina välillä vähän lisävauhtia, se tuntui niin hyvältä. Olen aika kovaääninen tulija, joten minulla teki tiukkaa yrittää tulla hiljaa… Mutta ainakaan en onnistunut houkuttelemaan hirviä tai muita eläimiä luoksemme voihkimisellani.

Eli ihan metsän syvyyksiin emme heti uskaltautuneet, mutta ensi kerralla haluan kyllä kokeilla jo syvemmällä metsässä leikkimistä. Onko teillä lukijoilla kokemuksia luonnossa sessioimisesta? Hyvät vinkit otetaan ilolla vastaan!

-Kurittajatar

2 kommenttia artikkeliin ”Leikkejä luonnon helmassa

  1. Olen ollut käsiraudoitettuna puun ympäri ja hylättynä (avartava kokemus). Jotain muitakin on ollut. Autossa ja junassa, sekä yhdessä museossa olen ollut minisessiossa. 🙂

    Tykkää

  2. Olen pannut tyttöystävääni ulkosalla, ja joku urpo pyöräilijä eksyi tontillemme, se akti keskeytyi. Myöhemmin, toisen kanssa, laukesin hänen runkkaamanaan hietsun uimarannalla ja hän syötti minulle sniikisti mutta periaatteesa kaikkien nähtävillä, sormistaan jokaisen spermapisaran, pani minut nuolemaan kätensä puhtaaksi. Vielä tähänkin asti kiihottavin kokemukseni!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s