15 orgasmin -haaste on loppunut – Vihdoinkin!

Nyt orja on virallisesti suoriutunut 15 orgasmin antamisesta ja vapautunut siveysvyöstään. Kyllähän se orja jo oli odottanutkin sitä! Eli tuli 15 orgasmia täyteen ja meidän mittakaavassa varsin pitkä siveysvyöjakso päättyi. Itse asiassa pisin tähän mennessä.

Tämä haaste oli meille monella tapaa mielenkiintoinen. Ihan jo sen takia, että orja joutui olemaan siveysvyössä niin pitkään. Emme kumpikaan olleet ehkä ihan täysin realistisia sen suhteen, miten kauan ajattelimme tämän homman kestävän. Tässä meni vähän yli kaksi viikkoa ja molemmat olivat kuvitelleet varmaankin jotain max. puoltatoista viikkoa. Tässä tuli jo ihan uudet rajat vastaan myös siveysvyön käytön kanssa.

Olin hieman optimistisesti kuvitellut, että kyllähän minä voisin päivässä ottaa montakin orgasmia, mutta kun suurimman osan ajasta sellainen sarjatuli ei oikein innosta. Poikkeuksiakin toki löytyy.

Yhtenä päivänä tänä aikana orja sai kunnian antaa minulle jopa kolme orgasmia. Mutta se olikin poikkeuksellinen päivä se. Joukossa oli myös päivä, jolloin ei tehnyt mieli sitten niin yhtään. Silloin en tietenkään orjan palveluksia myöskään käyttänyt.

Tässä haasteessa oli ehdottomasti hauskatkin hetkensä, mutta täytyy sanoa, että kyllä tämä oli loppua kohti jo enemmän velvollisuus kuin hupia.

Tästä pääsemmekin perimmäiseen syyhyn eli siveysvyöhön. Kuten olen kertonut, me emme ole löytäneet vielä siveysvyötä, joka olisi niin sopiva, että orja voisi pitää sitä jatkuvasti. Lähdimme tähän haasteeseen nykyisellä siveysvyöllämme, jota orja on pitänyt noin viikon kerrallaan. Ymmärtänette, millaisiin ongelmiin joutuu, kun huomaa, että viikko on kulunut ja orjan olo alkaa käydä siveysvyössä turhan tukalaksi.

Mietimme kovasti, miten ongelman ratkaisisimme ilman, että joutuisimme perumaan koko homman. Päädyimme siihen, että avasin siveysvyön päivittäin niin, että orjan kädet olivat sidottuina selän takana. Pesin hänen kyrpänsä huolella, kuivasin ja rasvasin. Annoin orjan pitää vyötä hetken pois valvonnassani. Tällä tavoin siveysvyön pitämisestä saatiin vähän siedettävämpää ja haaste hoidettua.

Varmasti järjestelymme kuulostavat jonkun korvaan huijaamiselta, mutta en suostu uhraamaan sen takia orjani kyrpää. Kyllähän siinä vähän huijattiin, mutta minkäs teet.

Kyseessähän oli alun alkaenkin oma huono ideani ja kerron tästä ennen kaikkea siksi, että kaikki tietäisivät, että tällaista sattuu. Ainakin meillä. Sitä arvioi väärin ja homma menee reisille. Joskus kokee arvovaltatappioita ja joskus tulee tyrittyä vielä pahemmin. Sitten sitä vaan toivoo oppineensa siitäkin jotakin. Tämän kokemuksen viisastamana voin vain todeta, että tästä lähtien pitäydyn tarkemmissa määreissä kuin ”15 orgasmia”.

-Kurittajatar

Yksi kommentti artikkeliin ”15 orgasmin -haaste on loppunut – Vihdoinkin!

  1. Tehän veitte haasteen ihan kunnialla loppuun, minun mielestäni. Kaikkein tärkeintä katson olevan, ettei koko hommaa peruttu sen takia, että alkaa tuntua pientä epämukavuutta. Lähtökohtaisestihan D ei ole koskaan väärässä D/s-suhteen puitteissa, reaalimaailma vain välillä heittelee omia mutkiaan matkaan. Tässä tapauksessa orja oli liian herkkä pakkaus siihen mitä häneltä odotettiin ja Kurittajatar joutui alentumaan hänen paapomiseensa. Phyi! Ottakoon orja opikseen.

    😉 Toden ja leikin raja, siinäpä arvoitus.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s