Kotiorja siivoaa

Pari päivää sitten postasin kuvan pienen askartelun tuloksesta eli suupallosta, johon on kiinnitetty pölyhuiska. Suupallo/pölyhuiska on kiinni pääharnessissa, joten se pysyy paikallaan tiukasti. Olimme orjan kanssa puhuneet jo pitkään sellaisen tekemisestä tai hankkimisesta, mutta se oli aina jäänyt.

Orjani ei varsinaisesti rakasta kotitöitä, mutta tekee niitä käskystä kiltisti. Ajattelimme, että pölyjenpyyhkimisessä olisi vähän jotain uutta, kun siihen lisättäisiin tämä suupallo. Lisäksi se toisi hommaan vähän lisää haastetta. Tällaiset viritelmät ovat varmasti monille tuttuja BDSM-videoista ja kuvista.

Päätinkin sitten heti pistää orjan töihin ja testata, miten häneltä onnistuu pölyjen pyyhkiminen tämän uuden viritelmän kanssa. Pölyhuiskan lisäksi laitoin alastomalle orjalleni armbinderin, joka piti huolen siitä, että kädet pysyvät seläntakana. Ja pitäähän kunnon kotiorjalla kahleet ja ketjut olla nilkoissakin!

Tuntui, että jotain vielä puuttui, joten lisäsin varusteisiin vielä anustapin. Ajattelin, että se tekisi siivoamisesta vielä vähän, noh, mielenkiintoisempaa. En juuri jätä väliin tilaisuutta työntää orjani perseeseen jotakin! Viimeaikoina olen haaveillut erityisesti pumpattavasta anustapista, sellainen voisi olla erinomainen lisä kokoelmiimme.

En tietenkään pistänyt orjaa yksin töihin ensimmäistä kertaa uuden pölyhuiskan kanssa, vaan teimme ensin yhdessä harjoittelusiivousta. Toisin sanoen, orja pyyhki pölyjä huiskallaan ja minä seisoin vieressä neuvomassa raippani kanssa. Mielestäni orjan on hyvä oppia tehtävänsä kunnolla heti alussa, niin ei tarvitse koko ajan olla neuvomassa.

Kun orja oli päässyt jyvälle siitä, miten pölyt pyyhitään huolella, siirryin seuraamaan hänen työskentelyään sohvalta käsin. Tykkään katsella, kun orja siivoaa, se on rentouttavaa ja kiihottavaa samanaikaisesti. Lisättäköön tähän vielä se, että orja on ollut nyt pari päivää siveysvyössä, joten sain ihastella myös siivouksen tahdissa keikkuvaa siveysvyötä…

En voinut kovin pitkään tyytyä pelkkään katselemiseen, vaan kävin pukemassa strap-onin. Kun katselee aikansa orjan pölyjen pyyhinnän tahdissa keinuvaa persettä, tulee se hetki, jolloin anustappi saa luvan lähteä ja tulee minun vuoroni. Käskin orjan nojata pöytään ja keskittyä pölyjen pyyhkimiseen, vaikka aloinkin pannaa häntä perseeseen.

Olihan siinä hyvää yritystä, mutta pölyjen pyyhkimisestä ei tullut sitten enää mitään. Asento oli kieltämättä aika haastava, joten en ihmettele, että orja ei onnistunut. Ehkäpä seuraavalla kerralla, kun tekee mieli panna orjaa perseeseen, laitan orjan mieluummin strappado-asentoon kuin nojailemaan matalaan sohvapöytään pölyjä samalla pyyhkien.

Tämä kotiorjuus-homma toimii meillä oikein hyvin. Minulle tämä on erittäin hyvä järjestely kaikin puolin, mutta myös orja on oppinut nauttimaan kotitöiden tekemisestä enemmän ja enemmän. Lisäksi ressukka toivoo, että saisi taas pian tulla, joten ahkeroi varmasti myös sen eteen. Harmi vaan orjalle, että hän ei todellakaan saa tulla vielä hyvään toviin…

Entä teillä muilla, hoitavatko orjat/subit teillä kotitöitä? Miten?

-Kurittajatar

5 kommenttia artikkeliin ”Kotiorja siivoaa

  1. Meillä arjen asiat erotetaan seksiin liittyvistä asioista. Mielummin siivotaan yhdessä ja sen jälkeen sessioidaan viihtyisässä ja siistissä kodissa. Tietenkin sessioon voi kuulua ”siivoamista” mutta se ei ole sitä ihan oikeata siivousta. Arjessa johtaja vaatii seksissä alistumista ja toisinpäin.

    Tästä tulikin mieleen, että toivoisin Kurittajattaren pysähtyvän miettimään omia ajatuksia alistukseen liittyen. Olisi todella mielenkiintoista lukea ”filosofinen” mietintä miehen alistamisesta ja ennen kaikkea siitä mitä Kurittajatar ajattelee alistamiseen liittyvistä asioista. Mitä ajatuksissa tapahtuu ja mistä mahtaa tulla se hyvän olon tunne kun saa alistaa miestä. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että nainen ei välttämättä tiedä nauttivansa alistamisesta, ennen kuin on oikeasti tutustunut omiin ajatuksiin ja tuntemuksiin. Aiheita tutkimalla moni on löytänyt itsestään uusia puolia ja keksinyt omat mieltymyksensä. Olisi hyvä kuulla Kurittajattaren ajatukset, niin varmasti muutkin löytäisivät alistamisen maailman. Valtiattaria/Kurittajattaria ei ole koskaan liikaa.

    C

    Tykkää

  2. Edelliseen liityen, kysyisin tuntemuksianne 24/7-suhteesta ja miten se vertautuu (pelkkään) sessiosuhteeseen? Kuvittelisin, että se eroaa varsin merkittävästi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s