Häkki – paras paikka orjalle?

Ajattelin kirjoittaa sunnuntain ratoksi vähän tuosta meidän häkistä ja sen käytöstä, koska olen siitä puhunut jonkin verran aiemmissa postauksissa. Näin saatte paremman kuvan siitä, millainen häkki meillä on käytössä ja miten sitä käytämme.

Aloitetaan perusjutuista eli häkki on lemmikkiliikkeestä hankittu ja isoille koirille tarkoitettu. Malli on hieman järeämpi kuin osa vastaavista tuotteista. Onhan niitä olemassa ihan BDSM-leikkeihin varta vasten tehtyjäkin häkkejä, mutta jokainen näitä juttuja harrastanut on varmasti todennut, että joskus kannattaa välineitä hankkiessa vähän katsella ympärilleen.

Koirille tarkoitettuja häkkejä on helposti saatavilla joka puolella Suomea, eivätkä ne maksa kuin murto-osan siitä, mitä ”oikeat BDSM-häkit”. Lisäksi nämä häkit menevät todella näppärästi kasaan ja mahtuvat esimerkiksi sängyn alle.

Tietysti se, että häkin voi taittaa kokoon, tarkoittaa myös sitä, että häkki ei ole aivan 100 prosenttisen vakaa. Käytämmekin yleensä ylimääräisiä lukkoja, jotka varmistavat häkin koossapysymisen. Eiköhän tuo pystyssä pysyisi ilmankin, mutta parempi pelata näissä varman päälle kuin lähteä ensiapuun selittämään, miten orjan vammat ovat syntyneet…

Häkki on siitä mainio väline, että se on monikäyttöinen. Minun näkökulmastani se on myös helppo ratkaisu silloin, kun haluan näyttää orjalle paikkansa, mutta minua ei huvita tehdä hänelle mitään sen suurempaa.

Käytän häkkiä pääasiallisesti kolmella eri tavalla. Ensiksi, käytän sitä niin, että laitan orjan häkkiin säilöön. Tämä tarkoittaa sitä, että hän saa olla häkissä suhteellisen vapaasti, mutta yleensä sitäkin kauemmin. Tällöin hän on vailla huomiota ja minä teen omia juttujani. Joskus saatan myös peittää häkin kankaalla tai peitolla, jolloin orja ei näe minua, enkä minä häntä. Saatan hakea hänet hetkeksi, jos tarvitsen häntä johonkin, mutta palautan sen jälkeen häkkiin. Tähän tapaan voin jättää hänet häkkiin silloinkin, kun itse piipahdan jossakin kodin ulkopuolella.

Toinen tapani käyttää häkkiä orjan kanssa on se, että sidon hänet sinne johonkin hankalaan asentoon. Tällöin hän ei pääse rentoutumaan häkissä, eikä hänen silloin ole myöskään tarkoitus olla häkissä yhtä kauan kuin aiemmin mainitsemassani tapauksessa. Silloin, kun pidän orjaa sidottuna häkissä, saatan myös usein kiusata häntä häkin ulkopuolelta.

Kolmas tapa on käyttää häkkiä nimenomaan koirahäkkinä eli laitan orjan sinne silloin, kun kohtelen häntä kuin koiraa. Silloin orjalla on koiravetimet (maski, häntä, pehmustetut ”tumput”) ja hän saattaa saada häkkiin esimerkiksi koiranruoka- ja vesikupit. Tällöin hän ei ole myöskään sidottuna, mutta kokonaisuutena tämä on aika erilaista kuin pelkkä häkissä säilöminen.

Yhteistä näille kaikille kolmelle on kuitenkin se, että orja on häkissä aina alasti. Yhteistä on myös nöyryyttävyys. Kaikki kolme tapaa eroavat jollakin tavalla toisistaan, mutta kaikki ovat omalla tavallaan todella nöyryyttäviä orjalle.

Ehkäpä seuraavaksi suljen orjan häkkiin ja kiinnitän sähköimpulssilaitteeseen liitettävät johdot orjan kyrpään. Voin siinä sitten vaikka sohvalla masturboidessani säädellä sähköimpulsseja oman mieleni mukaan…

-Kurittajatar

2 kommenttia artikkeliin ”Häkki – paras paikka orjalle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s