Neljä tapaa kouluttaa orjaa

Koska oma subini on minulle orja ja asiat, joista kerron blogissa liittyvät tähän orja-valtiatar-dynamiikkaan, ajattelin koostaa lyhyen listan käyttämistäni koulutusmenetelmistä. Olisi myös hauska kuulla, millaisia menetelmiä muut käyttävät ja mitkä ovat todenneet toimiviksi.

Kurittaminen.
Virheistä oppii parhaiten, kun niistä joutuu maksamaan. Kuten olen sanonut, olen tiukan kurin nainen, enkä usko löyhään kuriin orjan kouluttamisessa. Aito palvelualttius on orjassa plussaa, mutta kurittamalla pidetään huoli siitä, että palvelu jatkuu silloinkin, kun orjaa ei huvita. Olen todennut oman orjani kanssa tiukan linjan paljon tehokkaammaksi kuin sallivamman lähestymistavan. Virheet ilman tuntuvia rangaistuksia uusitaan huomattavasti helpommin kuin virheet, joista on seurannut kunnon kuritus.

Toisto.
Kertaus on kaikkien opintojen äiti. Jos orjan haluaa tekevän asioita tietyllä tavalla, on hänet myös opetettava siihen. Olisi epäreilua olettaa, että asiat onnistuisivat heti haluamallani tavalla – sitä varten onkin harjoitteleminen. Kun halusin orjani kiittävän minua aina saatuaan piiskaa, opetin sen hänelle. Hänellä oli paha tapa unohtaa kiittäminen, joten harjoittelimme sitä toistolla. Kun orja unohti piiskaamisen päätteeksi kiittää, annoin hänelle yhden iskun lisää, jonka jälkeen hänen piti sanoa kiitos. Tätä isku-kiitos-harjoitusta toistettiin 50 kertaa.

Palkitseminen.
Vaikka olenkin kovan kurin ystävä, se ei tarkoita, että olisin täysin kohtuuton. Mielestäni onnistuneista suorituksista saa ja suorastaan pitää palkita. Se, minkä kukin kokee olevan sopiva palkinto jostakin, on täysin makuasia. Itse palkitsen orjaa esimerkiksi sillä, että hän pääsee nuolemaan minulle orgasmin tai harrastamaan yhdyntää kanssani. Palkitsen usein myös sanallisesti eli kehumalla orjan onnistunutta suoritusta tai hyvää käytöstä. Myönteisten sanojen vaikutusta ei kannata aliarvioida. Omassa orjassani huomaan aina vielä pientä extra-yritystä, kun olen kehunut häntä.

Siveysvyö.
En tiedä, miten hyvin tämä toimii naisorjien kouluttamisessa, mutta kuten olen aiemminkin kertonut, miehiin tämä tuntuu tehoavan. Siveysvyö pitää ainakin oman orjani varsin hyvässä ojennuksessa, koska hän on täysin minun armoillani. Miehet ovat omien kokemusteni mukaan erittäin kiintyneitä kyrpiinsä ja se, ettei omaan kyrpään pääse edes koskemaan, on aika nöyryyttävää. Siihen lisätään vielä se, että orja joutuu aina anelemaan, että saisi tulla – vielä nöyryyttävämpää. Mutta nöyryytettyinä ja puutteessa orjat ovat juuri parhaimmillaan: valmiita täyttämään jokaisen toiveesi ja kestämään jokaisen oikkusi.

-Kurittajatar

2 kommenttia artikkeliin ”Neljä tapaa kouluttaa orjaa

 1. Jokainen Valtiatar-orja pari on erityinen ja toista samanlaista paria ei ole. Niimpä ei ihan suoraan voi vertailla, että mikä on hyvä ja mikä ei.

  Itse olen vasta viimeisen vuoden aikana ymmärtänyt sen, että en todellisuudessa tykkää piiskasta tai muista kuritusvälineistä. Minun mielestä kaikista paras ja toimivin tapa on henkinen alistaminen. Ei siis tarvita mitään apuvälineitä, vaan Valtiattaren olemus ja sanat on parhaimmat kahleet ja rangaistukset. Meillä alistuminen tapahtuu vain seksissä, tosin yhteiset leikit voi olla käynnissä kauppareissulla jne, mutta silloin molemmat on kuin erilaisessa moodissa. Me leikkisästi sanommekin, että silloin kyseessä on se minun salarakas ja toinen minä…

  Emme kuitenkaan ole täysin ilman apuvälineitä. Kaikista tärkein ja tehokkain juttu on siveysvyö minulle. Siveysvyö on jotenkin niin uskomattoman hyvä juttu, että vain miehet sen voi ymmärtää. Vyö ei tosiaan päästä koskettamaan penistäni, eikä penis pääse edes jäykistymään. Samaan aikaan kun näen siveysvyön lukon avaimen Valtiattaren kaulassa roikkumassa, niin olen sulaa vahaa ja valmis tekemään MITÄTAHANSA. On niin äärimmäisen kiihottavaa ja nöyryyttävää antaa oman nautinnon hallinta toiselle.

  Omasta puolestani voin sanoa, että varsinaista opettamista ja koulutusta ei meillä tarvita. Helpoiten oppii kun seuraa mitä tapahtuu ja tarkkailee tilannetta. Kyllä sen helposti huomaa mitä mieltä Valtiatar oli jostain tapahtumasta, ei siinä aina edes sanoja tarvita. Pyrin aina täydellisesti suoriutumaan kaikesta ja huomioimaan Valtiatarta kaikin tavoin, koska vain siten saan oman palkintoni. Ei siis ole vaikeaa tehdä aisoita hyvin, koska siten saan oman nautintoni. Valtiatar onneksi palkitsee minut aina kun asiat menee hyvin. Meillä toimiikin parhaiten juuri se, että hyvin tehdyistä asioista tulee palkinto aina. Itse en pidä siitä, että hyvästä suoriutumisesta ei silti saa palkintoa. Se ei tavallaan motivoi tekemään parhaitaan, jos silti on epävarmuutta palkinnosta… Lyhyesti ja vielä sadannen kerran, itse nautin siitä, että loistavasta suorituksesta tulee loistava palkinto.

  Totesinkin jo, että kaikilla pareilla on omat juttunsa ja kaikki on varmasti todella hyviä. Toivon aina, että jokainen löytää tarkalleen sen oman juttunsa ja toteuttaa sitä. Jos jokin asia ei miellytä, niin on parempi istua alas ja keskustella asiat selviksi. Sitä kautta kohti parempaa

  ChastyS

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s