Tullako vai eikö tulla?

Koska siveysvyö tuntuu olevan lukijoiden keskuudessa suosittu aihe, ajattelin kirjoittaa hieman enemmän orgasmien kontrolloinnista.

Meillä tähän nykyiseen järjestelyyn, jossa minä päätän, milloin ja miten orjani saa tulla, päädyttiin kokeilujen ja keskustelujen kautta. Minulla oli tarve kontrolloida orjaani koko ajan enemmän ja hänellä taas tarve antautua täydellisemmin. Aloitimme orgasmien kontrolloinnin siis kokeiluna ja yhteisymmärryksessä.

Naisena koin saavani todella merkittävän osan orjastani hallintaani, koska kyllä se kyrpä vaan on vähän joka miehen kallein aarre. Tiesin heti alusta asti, että orjani huvin vuoksi runkkaamiset oli runkkailtu. Se jatkuva oman elimen räplääminenkin saisi jäädä ja kädet vapautuisivat tärkeämpiin tehtäviin. Hän tulisi vain silloin, kun katsoisin sopivaksi. Ja kuten olen aiemminkin maininnut, uskon, että tulemisella ja miehen palvelualttiudella on vahva yhteys. Mies, joka saa tulla vain harvoin, on huomattavasti innokkaampi miellyttämään kuin mies, joka tulee usein.

Siveysvyön käytöstä alettiin meillä keskustella melkeinpä heti sen jälkeen, kun olin ottanut orgasmiohjat käsiini. Se tuntui varsin loogiselta seuraavalta askeleelta, joka muuttaisi kontrollini huomattavasti konkreettisemmaksi. Orjanihan saattaisi helposti huijata ja runkata silloin, kun en ole paikalla, mikäli hänellä ei ole mitään esteitä. Siveysvyö onkin täydellinen este orjan ja houkutuksen välillä.

Orgasmien kontrollointi ilman siveysvyötä on kuin pelkkä sanallinen sopimus, jossa toivotaan parasta. Siveysvyön kanssa ei vain toivota parasta, vaan myös vaaditaan parasta ja pidetään huoli siitä, että se toteutuu. Rehellisyyden nimissä, kaipaan myös aina kaikkeen jotakin hyvin konkreettista – onnekseni tämä lähestymistapa sopii myös orjalleni paremmin kuin hyvin.

Paljon kaipaamaani konkretiaa saan myös tease and denial -leikeistä. Kontrollin tuntee varsin kouriintuntuvasti silloin, kun orjan tuo aivan kliimaksin kynnykselle ja sitten kieltää tulemisen. Tämäkin on niin paljon hauskempaa, kun orja on siveysvyössään.

Esimerkiksi sähköimpulssilaitteen käyttäminen on mahtavaa, kun orja on siveysvyössään. Kun sähköimpulssit stimuloivat hänen kyrpäänsä, eikä hänellä ole mitään kontrollia siitä, mitä hänen alapäälleen tapahtuu, on orja polvillaan edessäni.

Orjan näkökulmasta orgasmien kontrollointi on myös erittäin antoisaa (ainakin omalle orjalleni). Yksi keskeisimmistä asioista omalle orjalleni on se alistuminen, jonka orgasmien kontrollointi aiheuttaa. Hänelle oman sukupuolielimen hallinnan menettäminen on todella nöyryyttävä kokemus, joka tekee hänestä alistuvamman. Hän tietää itsekin, että on paljon parempi subi silloin, kun ei saa tulla.

Eikä tietenkään pidä unohtaa sitä, että on täysin eri asia tulla harvoin ja valtiattaren luvalla kuin usein ja oman harkinnan mukaan. Ei liene epäselvää, että harvoin valtiattaren luvalla tuleminen on paljon parempaa kuin usein oman harkinnan mukaan tuleminen.

-Kurittajatar

2 kommenttia artikkeliin ”Tullako vai eikö tulla?

  1. Jälleen kerran erinomainen kirjoitus. Tähän asti kaikki on ollut mahtavaa luettavaa.

    Itse pidän erityisesti orjaan viittaavista ”ilkeistä/ronskeista” kohdista, joita onneksi jokaisessa postauksessa on ollut. Toivottavasti saatte kiinni siitä mitä tarkoitan.

    Myöskin yleinen pohdinta ja asioiden pohdiskelu on erittäin hyvä. Kuitenkin tätäkin herkullisempaa on lukea tarinaa päivien tapahtumista.

    Voin vain todeta, että aina innolla odotan uutta luettavaa 🙂

    C

    Tykkää

Jätä kommentti