Itse siveys

Meidän suhteessa minä päätän kuka tulee, milloin tulee ja miten tulee. Orjani ei todellakaan runkkaile silloin, kun sille päälle sattuu. Yleensä orja saa tulla silloin, kun olen armeliaalla tuulella – mikä ei ole kovin usein.

Pidän orjaani säännöllisesti siveysvyöhön lukittuna. Olen haaveillut 24/7 siveysvyön käytöstä, mutta emme ole monien kokeilujen jälkeenkään löytäneet siihen vielä sopivaa mallia. Olemme aloittaneet aikoinaan perinteisellä lintuhäkkimallilla  ja kokeilleet sen jälkeen tätä CB-3000-mallia. Kokeiltu on myös silikonista siveysvyötä, joka ei ollut lainkaan yhtä kiihottava kuin järeämmät vyöt, joissa orja ei pääse kyrpäänsä käsiksi yhtä helposti kuin silikonisessa.

Nyt meillä on käytössä tämä alla olevassa kuvassa näkyvä malli, joka on ollut kohtuullisen tyydyttävä meille molemmille. Toisin sanoen, vyö on riittävän metallinen ja järeä ollakseen minulle kiihottava, mutta samalla se on riittävän käytännöllinen orjan näkökulmasta.

Tämänhetkinen siveysvyömme

Tämänhetkinen siveysvyömme

Minua kiihottaa ajatus siitä, että orjani tuntee siveysvyössä ollessaan minun valtani koko ajan hyvin konkreettisesti. Hän tietää kenelle kuuluu, eikä omistajuudesta ole jätetty mitään arvailujen varaan. Vaikka en koe huolta orjani uskollisuudesta, on kutkuttavaa ajatella, että hän ei edes voisi pettää, koska on lukittuna siveysvyöhönsä.

Siveysvyö on käytössä aina, kun se vain on mahdollista, mutta ei yli viikon jaksoja kerrallaan. Mielelläni pitäisin orjani vyössään aina, mutta kun se ei onnistu, yllätän hänet säännöllisesti käskyllä laittaa se päälleen. Rakastan kiusata orjaani kaikin keinoin, kun hän on vyössään. Sidon hänet ja kiehnään häntä vasten, otan magic wandin ja painan sitä siveysvyötä vasten. Kiipeän hänen päälleen ja hieron klitoristani siveysvyötä vasten.

Juuri pari päivää sitten komensin orjani siveysvyöhön. Kun orja on vyössään, hän ei pääse esimerkiksi suihkuun omine lupinensa, vaan hänen pitää saada minut mukaansa valvomaan ja huolehtimaan kyrpänsä puhtaudesta. Koska orja ei saa koskea kyrpäänsä itse, pesen sen hänen puolestaan ja laitan takaisin lukkojen taakse.

Nautin ihan äärimmäisen paljon orjani perseen kanssa leikkimisestä. Varsinkin strap-onilla paneminen on aivan uskomattoman kiihottavaa, saan siitä sellaiset kicksit, että sitä ei edes pysty selittämään. Ja milloinkas muulloin orjaa olisi niin hauska panna perseeseen kuin sillon, kun hän on siveysvyössä!

Ja kun orjani anelee, että päästäisin hänen säälittävän kyrpänsä vapauteen ja antaisin hänen tulla, kysyn häneltä kiinnostaisiko orgasmi. No totta kai orjaa kiinnostaa. Siinä vaiheessa istun hänen naamalleen ja vaadin, että hän nuolee minulle vähintään kaksi orgasmia, koska yhdestä tulen vain vihaiseksi. Häntähän kiinnosti orgasmi… en vain sanonut kenen.

Siveysvyön käytössä ja tulemisen säännöstelyssä on se hyöty, että orja on nöyrä kuin mikä. Useimmat miehet ovat niin kyrpänsä vietävissä, että palvelevat dommeaan varsin nöyrästi ja innokkaasti, kun toivovat edes joskus saavansa tulla.

Taidanpa taas lähteä lukitsemaan orjani siveysvyöhönsä.

-Kurittajatar

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s